kras vakantie kortingsdagen

Meer info of een afspraak maken kan hier. Als we de geschikte datum zien klikken we op de prijs en worden we automatisch doorgestuurd naar verdere informatie. Weitere Informationen zu unseren Cookies und dazu, wie du die Kontrolle darüber behältst, findest du hier: Cookie-Richtlinie. Feestdagen: 09:00 - 17:30. Bij deze website kun je verschillende reizen boeken, zij hebben rondreizen naar onder andere Vietnam Cambodja. Succes met het invullen en veel plezier op de vakantie!

5 - De wereld is Kraskras vakantie kortingsdagen

De Kras Kortingsdagen zijn geldig op alle reizen met een vertrek tot en met Voor de Kras Kortingsdagen hebben jullie geen Kras kortingscode of actiecode nodig, de korting wordt automatisch verrekend. Heerlijk genieten van een welverdiende vakantie met Kras vakanties. Wordt het bijvoorbeeld een heerlijke zonvakantie in Turkije, een goedkope stedentrip naar Spanje of is de deal van de dag een wintersport naar Oostenrijk?

Dit reisbureau heeft regelmatig acties en kortingen waarvan u kunt profiteren en vele euros kunt besparen. Boek vandaag nog uw vakantie en profiteer tot wel 100 euro korting per persoon! De donkere wintermaanden zijn vaak saaie en donkere dagen. Heeft u een interessante actie van de dag gevonden tussen de DagDeals van Kras? Met de Kras vroegboekkorting 2019 krijgt u weer veel voordeel op uw boeking. Dat is ook de reden waarom de Kras vroegboekkorting 2019 ook weer extra voordeel opleverd. Met een heerlijke wintersport vakantie kan dit natuurlijk compleet veranderen. Deze Dagdeals zijn maar 24 uur te boeken dus twijfel niet te lang om uzelf te trakteren op een welverdiende vakantie van Kras. Inclusief huur E-bike, welkomstdrankje bij aankomst 4, 5 of 8 dagen vanaf179, bekijk reis, dagdeal. Kras vroegboekkorting kunt u voor de zomervakantie 2019 en de wintersport vakanties extra hoge kortingen krijgen. Online een reis boeken met een goede service.