kortingsbon roken en koken

te werken. Jaaroverzicht Plazzo 2018 Ook in 2019 zet Plazzo zich samen verder in voor zelfzorg en gebruikersparticipatie in Oost-Vlaanderen. Veranderforum Eerstelijnszone Panacea, op 19 februari 2019 gaat het veranderforum van eerstelijnszone Panacea door in Zottegem. Meer info Nieuwsbrieven Plazzo ontving de volgende nieuwsbrieven: KBS armoede en sociale rechtvaardigheid 23/10, Trefpunt Zelfhulp 25/10, Vlaamse Ouderenraad 26/10, Nieuwsflash Eerstelijnszone Scheldekracht 26/10, Psoriasis Liga 29/10, Zorganders 31/10, Logo Gezond 31/10, Vlaamse Ouderenraad 2/11, Zorgnet Icuro 7/11, Sociaal Net 8/11, Logo Gezond Waasland 8/11. Zorg aan zet, zorgnet Icuro organiseert een breed maatschappelijk debat over de zorg van morgen. Bijeenkomst seko LMD Gent, op organiseert seko LMD Gent een bijeenkomst rond de kracht van positief denken. Dit dankzij de ondersteuning vanuit Vlaanderen. Via de website bieden we kennis en informatie aan over mantelzorg. Meer info en data Veranderforum eerstelijnszone Panacea Het veranderforum van de eerstelijnszone Panacea (Zottegem, Herzele, Lierde, Brakel, Herzele, Sint-Lievens-Houtem, Oosterzele) zal samenkomen op 4 december 2018 en 19 februari 2019. De vorming gaat in Gent door van 10u tot 12u30. Een informatiebeurs voor mensen met een beperking, ouderen, blinden en slechtzienden.

Op organiseert ahosa een 2de infomoment rond werk. Meer info Veranderforum eerstelijnszone Scheldekracht De eerstelijnszone Scheldekracht (Destelbergen, Laarne, Lochristi, Melle, Merelbeke, Wachtebeke, Wetteren en Wichelen) wil meer patinten(verenigingen) betrekken. Meer info en contactgegevens Samenspraakfiche Als resultaat van een actieonderzoek in het kader van het Vlaams Mantelzorgplan, brico 10 korting werd 'Samenspraak' gelanceerd. . Epilepsie, wat doet het met je werk, leven en welzijn? . Meer info en inschrijven, activiteiten gezin en handicap. Het doctoraat van Eva Castro onderzocht welke methode effectief zou kunnen zijn. Ook in 2019 organiseert Gezin en Handicap heel wat info-momenten in Oost-Vlaanderen. Meer info en materiaal Kom op met die job? Het maakt de ervaringen en verwachtingen van de verschillende partijen bespreekbaar om zo de zorg goed op elkaar af te stemmen. Meer info en inschrijven, nieuwsbrieven. Meer info en inschrijven, kom op met die job?

Meer info en inschrijven Nieuwjaarswensen Plazzo wenst elkeen een fabelachtig, mooi en prachtig 2019. Dan is deze bevraging van ocmw Gent iets voor. Meer info en inschrijven Activiteiten CVS-contactgroep Oost-Vlaanderen Ook in het voorjaar 2019 organiseert de CVS-contactgroep Oost-Vlaanderen activiteiten. Meer info zie folder Bevraging mantelzorg Heeft uw organisatie een werking in Gent en komt u geregeld in contact met mantelzorgers? Oproep deelname rondetafelgesprek Psoriasis Liga, de Psoriasis Liga lanceert een oproep tot deelname aan een rondetafelgesprek. Meer informatie en inschrijven Ontmoetingsgroep voor (familieleden van) jonge mensen met dementie Expertisecentrum Dementie Paradox organiseert in 2019 ontmoetingsgroepen voor familieleden van jonge mensen met dementie, en voor jonge mensen met een dementie zelf. Het is het resultaat van een participatief kunstproject over het feit dat jongeren geen woning vinden.

Koop een koe kortingsbon
Top1toys kortingsbon