5 euro korting ziggo vodafone

app? Ik heb per brief mijn onvrede bij Vodafone kenbaar gemaakt en wacht op een reactie. Gewoon overstappen naar KPN of XS4ALL daar krijg je ook met je huidige abonnement de kortingen. Wat merk je daar van? Omdat dit ineens alleen zou gelden voor gsm abonnementen afgesloten na Ik kan dit nergens terug vinden in de bijgaande folder staat zelfs dat dit geldt voor ook het huidige abonnement. Maar volgens Vodafone kom ik niet in aanmerking voor de Euro 12gotrading kortingscode 5,00 korting per abonnement. Niet zeker wat je hebt? De deal van 5 euro korting ontbinden omdat zij je die niet geven?

Samsung Galaxy S8 De Samsung Galaxy S8 is stijlvol en maakt de prachtigste foto's. Citeer ekramers schreef: VodafoneZiggo. Omhoog queenfanmichel Berichten: 31 Lid geworden op: 13:16 Re: Geen recht op Vodafone 5 euro korting per abonnement? Gr E Kramers Omhoog Jetsertje Berichten: 484 Lid geworden op: 20:59 Re: Geen recht op Vodafone 5 euro korting per abonnement?

Combineer Vodafone en Ziggo Elke maand non-stop gratis extra s bij Vodafone en Ziggo

Kortingscode fletcher hotels 2019
Korting nutrilon
Menzis korting op sportschool

Kiezen en dat geldt dus niet op oudere abonnementen. Activeer dan direct je Extra tv-pakket. Na installatie van het Veilig online pakket is jouw telefoon, tablet, laptop of desktop meteen beveiligd. Maar het niet krijgen van de korting terwijl ze die volgens eigen zeggen wel zouden geven, is geen reden om een bestaande overeenkomst te ontbinden. Let op: je hebt obelink kortingsbon code zowel Internet als Televisie van Ziggo nodig om in aanmerking te komen voor de gratis extra's. Dus alleen bij nieuwe verlengingen/abonnementen. Pdf queenfanmichel schreef: 5 korting Sluit je op of na een nieuw Smart, Red of Black abonnement aan, of verleng je er een? U heeft uzelf in de maling genomen door u vooraf niet goed te informeren! Vodafone mobiele abonnementen en telefoons, combineer Ziggo met een van de onderstaande Vodafone aanbiedingen en krijg non-stop gratis extras zoals Dubbele data en 5 korting op Red. Op dit moment is er geen chat beschikbaar. Citeer Boesta schreef: ekramers schreef:Ik ben bang dat ik weer niet de enige zal zijn die door Vodafone in de maling genomen wordt. Daar gaat het duidelijk over de tegenwoordige tijd mbt.