reizen met korting na studie

alleen in de daluren. In de daluren mogen 3 mensen met 40 korting met je meereizen. Studeer je dus bijvoorbeeld af op 28 augustus, dan moet je zorgen dat ohra korting sauna je je product uiterlijk 7 september stopzet (1 en 2 september zijn weekenddagen). Daarmee doet de NS aan klantbinding. Eindigt je recht op gratis reizen bijvoorbeeld op 31 augustus, wacht dan niet tot 1 september met het aanvragen van de kaart want dan kun je deze pas half september gaan gebruiken. Bij het stoppen van het recht op je Studentenreisproduct.

reizen met korting na studie

Met 40 korting blijven reizen na je afstuderen Autoreizen met korting na studie

Mediamarkt 20 korting
Merel in wonderland korting

Het is dan ook vaak een flinke klap wanneer je afgestudeerd bent en je moet weer het volle pond gaan betalen. Om gebruik te maken van het aanbod van de NS moet je beschikken over een. Voor het aanvragen van een studentenreisproduct heb je een persoonlijke OV-chipkaart nodig. Wat het aanbod jou oplevert? En wat ik ook slecht vind is dat je, wanneer je reist met OV-chip en je incheckt.00, er niet automatisch korting af gaat vanaf.00. En dat scheelde echt wel op een traject van 200 km als je om 10 voor 9 vertrekt en de rest van de tijd in daluren reist. De NS stuurt je een kaart op en bij het aanvragen kun je aangeven wanneer je deze wilt laten ingaan. Pak voor je dit doet wel het rekenmachine erbij want anders kan het flink in de papieren lopen. Als student reis je met je studentenreisproduct meestal gratis of met 40 korting. Je hoeft natuurlijk niet in te checken, je kan ook gewoon nog steeds losse kaartjes kopen en je kortingskaart laten zien. Anders hadden ze het er wel bij gezet.reizen met korting na studie

Je kunt ook kiezen voor 52 korting op een ander NS-jaarabonnement (m.u.v. Dit aanbod geldt tot maximaal 3 maanden na het beindigen van je Studentenreisproduct.