tomtom korting basic fit

je weer nieuwe energie uitputten. Een personal trainer kan jou eerst helpen met het meten van je rust en maximale hartslag en vervolgens een mooi schema opstellen. Lars Guns, VP Sales en Marketing Benelux van TomTom: Ik ben erg blij met de samenwerking tussen TomTom en Basic-Fit, omdat we de leden samen kunnen helpen bij het realiseren van een actieve levensstijl. TomTom en Basic-Fit geloven dat fit worden en blijven te maken heeft met een combinatie van een actief leven en goede voeding. Met de samenwerking geeft TomTom Sports een impuls aan de Get Going-campagne, die mensen stimuleert om actief te zijn en blijven. Waarom een hartslagmeter je helpt, er zijn vier verschillende zones waar jij je tijdens het sporten in kunt bevinden: de vetverbrandingszone (afvallen door sporten fitnesszone (algemene conditie arobe zone (gezond hart) en de anarobe zone (uitputting). Met onze expertise houden wij hen actief en gemotiveerd.

Basic-Fit - Prijzen - Aanbiedingentomtom korting basic fit

Voor ons is het dan ook een mooie kans om hen te inspireren to get going. Deze luxe sport horloges zijn in allerlei soorten en maten op de markt. Want hoe beter je conditie, hoe lager je hartritme. Waar deze apparaten vroeger nog zeldzaam waren, zie je er tegenwoordig veel sporters mee rondlopen. Je meetinstrument wordt je meest motiverende sportvriend. Als je bij Basic-Fit sport, krijg je 25 korting op alle sporthorloges van TomTom! Het meten van je hartritme kan je sportplezier en -resultaat dus op verschillende manieren benvloeden. Aanbieding, aanbiedingen vergelijkbaar met Basic Fit aanbieding aanbieding aanbieding aanbieding aanbieding aanbieding aanbieding aanbieding aanbieding aanbieding, verlopen acties, hieronder vind je onlangs verlopen kortingscodes, aanbiedingen en gratis acties. Je kent ze wel, de supersportieve types die met de perfecte kleding en accessoires de sportschool binnenstappen. Akkoord, lees meer, privacy Cookies. Zo ga je doelgericht te werk en fitness of ren je sneller richting je sportdoelen. Bovendien kun jij je training een diepere betekenis geven en gestructureerder aan de slag gaan op het moment dat jij beter je eigen mogelijkheden kent.tomtom korting basic fit

Basic-Fit en ga aan de slag!
Direct lid worden Actie geldig van tot en met 31 /01/2019 bij aankoop van een Comfort- of Premium-lidmaatschap van 12 maanden.
Betalende periode start na gratis periode.
Sporttas zolang de voorraad strekt.

50 korting met iens
Playstation kortingscode 2019
Bloomon korting bestaande klanten
Kaartje artis korting