vereniging eigen huis korting beurs

Eigen Huis op je to-do list! De tafel is gemaakt van massief eiken blokken en kan dus tegen een stootje. Zit je middenin een verbouwing of sta je aan het begin van het project? Wil je extra kans maken? Wat je ook van plan bent en wat de status ook is, bij Beurs Eigen Huis zit je goed! Lees snel verder voor alle informatie over deze leuke beurs en een speciale Stek Magazine kortingscode.

vereniging eigen huis korting beurs

Hier heb je de mogelijkheid de tickets te downloaden en uit te printen. Houd onze nieuwsbrief en het Eigen Huis Magazine vanaf februari in de gaten voor de kortingscode. Met ruim 200 exposanten de grootste, maar ook meest sfeervolle bouw- en verbouwbeurs van Nederland. Kan jouw kamer wel een stoere toevoeging gebruiken?

Like dan onze Facebook pagina. Op 28 september maken we de 5 winnaars bekend. Materialen en trends, bij het maken van keuzes voor je droomhuis is het goed om op de hoogte te zijn van de nieuwste bouwmaterialen, isolatiemogelijkheden en trends. Beurs Eigen Huis mag deze robuuste bijzettafel weggeven! Bezoek van 6 t/m 8 oktober Beurs Eigen Huis in Jaarbeurs Utrecht.

Winactie Beurs Eigen Huis, kunnen we jou blij maken met twee gratis toegangskaarten? Kies je voor hout, tegels of een gietvloer?