daluren korting meereizen

Dal Voordeel, Grensabonnement, Jaartrajectabonnement, Maandtrajectabonnement, OV-Jaarabonnement (hoofd- of bijabonnement OV Vrij, Studentenreisproduct, Traject Vrij, Trein Vrij, Voordeelurenabonnement, Weekend Vrij. Een houder van een van deze producten mag maximaal drie medereizigers meenemen, die allen 40 korting krijgen. NS-kaartautomaat het product "Samenreiskorting" op die kaart laden en daarbij de klasse kiezen. AVM van CCV op de kaart worden geplaatst (het kan bijvoorbeeld bij de Arriva Store en bij stations alleen bediend door Connexxion, maar niet bij het GVB). Hi, Ik heb een 40 kortings abonnement, hoe kan mijn partner dan met korting meereizen?ik zie online geen optie om te kiezen voor een kaartje met 40 korting en bij de kaartautomaten op het station ook niet. Bovendien klagen veel reizigers over het voortbestaan van het voordeelurenabonnement. Bij opnieuw inchecken moet wederom voldoende saldo op de kaart staan voor het instaptarief/passagerecht. Maandag t/m vrijdag: niet geldig tussen 6:30 8:55 uur en 16:00 18:25 uur. Zoals gezegd gaat het voor degene die meereist om de daluren. Men moet Samenreiskorting dus vermijden (zo nodig stopzetten) als men vrij gaat reizen.

Een anonieme OV-chipkaart kan gekocht worden bij een servicebalie of bij een kaartautomaat met het blauwe bord/bolle buik (zie deze pagina ). Reizigers met een traditioneel voordeelurenabonnement dat op werkdagen na 9 uur recht geeft op korting, mogen na 1 januari zelf nog met korting reizen in de middagspits maar op dat moment niemand met korting meenemen. Strikt genomen is men in overtreding als men dan zonder iemand met een abonnement verblijft op delen van het station waar een geldig vervoerbewijs verplicht. Daarop laadt hij dan voorafgaand aan de reis het product Samenreiskorting en voldoende saldo.

Dominos 50 kortingscode, Sunny cars kortingscode anwb, Ici paris kortingscode winkel,

Rover roept reizigers op bij NS een klacht in te dienen over de nieuwe maatregel. Zij kunnen bovendien niet bij NS terecht met hun klachten, want volgens de reizigersvereniging krijgen de reizigers dan te horen om het abonnement maar gewoon op te zeggen. De medereizigers moeten wel in dezelfde klasse zitten als de houder van de kaart die recht geeft op Samenreiskorting. Voorwaarde is, indien van toepassing, het ingecheckt zijn op hetzelfde station. Volgens Rover hebben veel reizigers het idee dat het voordeelurenabonnement wordt uitgekleed. Icon, beste antwoord door Tochjo 7 augustus 2017, 10:14, de persoon die met Samenreiskorting wil meereizen, moet een eigen (persoonlijke of anonieme) OV-chipkaart hebben en daar bij een kaartautomaat het product Samenreiskorting en voldoende saldo op laden. 2, in veel gevallen komt dit erop neer dat het geldt voor een enkele reis, ook met meerdere vervoerders. Door deze maatregel kunnen meereizende treinreizigers per 1 januari alleen nog maar van.00 tot.00 en van.30 tot.30 uur gebruikmaken van deze korting.

Koeka 15 korting, Fonq kortingsbon, Plopsaland coevorden korting 5 jaar,