schateiland zeumeren kortingsbon

voor en wij maken graag een vrijblijvende offerte voor u op! Rundvleessalade, vers gebakken stokbrood met huisgemaakte kruidenboter. Vanaf 15 personen bieden wij aantrekkelijke arrangementen, compleet met catering. Verlopen kortingen voor SchatEiland Zeumeren, onderstaande kortingen werkte niet meer toen wij ze voor het laatst getest hebben. SchatEiland Zeumeren met 25 korting, via deze unieke link profiteert u met de Nappas van 25 korting op de entree van SchatEiland Zeumeren en korting op 300 andere uitjes! Zoals attractieparken, dierentuinen, zwembaden en mogelijk ook wel voor SchatEiland Zeumeren. Voor families is SchatEiland Zeumeren de perfecte locatie om een leuk uitje te houden waarbij veel jonge kinderen aanwezig zijn. Melding verbergen, meer info. Maar als je samen alle puzzelstukjes bij elkaar weet te vinden is de schat ineens een stuk dichterbij.schateiland zeumeren kortingsbon

Klik om de korting voor, schatEiland Zeumeren en voor andere uitjes.
Deze actieprijs is niet geldig in combinatie met arrangementen of andere kortingsacties.
Een jaarabonnement kost slechts 45,00 per persoon.
Omdat de schat wel heel erg goed verstopt is, gaan we iedere dag onder leiding van de kapitein op zoek naar aanwijzingen.
SchatEiland Zeumeren de perfecte locatie om een leuk uitje te houden.

Meer Korting, voorkom dat je teveel betaalt! Een jaarabonnement kost slechts 45,00 per persoon. Een greep uit de cateringmogelijkheden en onze menukaart: Appelgebak 2,90 per persoon, mini-muffins 4,75 voor 15 stuks. Bied snel mee op een dagje uit en wie weet ga jij straks voor 1 euro naar SchatEiland Zeumeren of ander dagje uit. In overleg met u wordt bij SchatEiland een aantal tafels voor uw groep gereserveerd of afhankelijk van de groepsgrootte een aparte ruimte zoals het dek van het schip of een apart horecaterras. Zoekt u een omgeving waar de kinderen zich uren kunnen vermaken, maar het ook voor u als ouder een ontspannen en aangenaam dagje uit is? Entree SchatEiland Zeumeren, consumptiebon voor limonade, consumptiebon voor waterijsje voor de kinderen. Pekan kip; kipstukjes in sat├ęsaus, ambachtelijke huisgemaakte gehaktballetjes in sat├ęsaus, krieltjesschotel; krieltjes met uitjes, spekjes en prei in uienjus Warm Koud Deluxe Buffet Buffet Zeumeren deluxe (vanaf 20 personen) Prijs: 28,25 per persoon Veluwse soep; goed gevulde groentesoep met balletjes Rundvleessalade Aardappelsalade Gevulde eieren Boeren. Prijs: 22,95 per persoon, salade met spirelli, kip, komkommer, tomaat, bosui in fitness saus. Aanvullende mogelijkheden, de arrangementen (en natuurlijk ook bij alleen entree) kunnen naar wens uitgebreid en aangevuld worden. De arrangementen zijn echter vast en gelden voor al uw gasten hetzelfde.

Cadeau.nl kortingsbon, Fonq kortingsbon, Hellendoorn kortingsbonnen, Milka kortingsbon,