ah korting efteling

enzovoorts. Kom meer te weten over de AH Efteling spaaractie inclusief de datum dat je kunt sparen in 2019, de periode waar binnen je het kortingskaartje verzilverd moet hebben, hoe je kunt meesparen, wat de voorwaarden zijn en hoeveel korting je in totaal kunt sparen. De winkels van AH to go zijn in zijn geheel uitgesloten van deelname. We houden Groupon goed voor je in de gaten, maar je kan natuurlijk zelf ook kijken.

Gezien het feit dat mensen regelmatig opgelicht worden, raden we dit niet aan, maar vooral de dagen na de actie zijn er vrij veel tickets voor een mooie prijs te scoren, omdat mensen de tickets massaal opkopen (en zelf dus nog geen 16,- betaald hebben). Let op: de actie bij de Efteling zelf is op 27 januari afgelopen. Je kunt direct doorlopen naar de kaartcontrole en dus lekker snel in het park zijn.

Er wordt daar niet bijgezegd dat je echt lid moet zijn om gebruik te kunnen maken van deze korting. Dankzij onderstaande top 10 scoor je altijd een mooie deal. Wanneer: het hele jaar door kan je tickets kopen bij Tiqets. Later was er nog een deal met 8 euro korting, maar ook die is op 9 december verlopen. . Gelukkig zijn er zelfs voor de Efteling door het jaar heen kortingsacties.

Wat: Ticket voor 0,- bij voldoende punten. De tickets zijn dan 2,- duurder dan de overige maanden. #5 Deal bij een Engelse ticketsite.