tivoli berg en dal korting

cookies voor optimale werking van de website en het tonen van advertenties. De allerkleinsten kunnen lekker ravotten in 't Dreumeshofje. Zoals attractieparken, dierentuinen, zwembaden en mogelijk ook wel voor Amusementspark Tivoli. Marktplaats kan daardoor minder goed werken. Amusementspark Tivoli met 12 korting, amusementspark Tivoli heeft meer dan 30 super leuke attracties en speeltoestellen waar kinderen niet op uitgekeken raken! Amusementspark Tivoli met 12 korting, kom ook spelen, genieten, gillen en ravotten in Amusementspark Tivoli, het leukste pretpark voor kinderen. Maak dan een ritje in de supersnelle achtbaan of stap in de botsauto's! Ben jij klaar voor de stoere attracties?

(zie meer info hieronder) * Beperkt zijn zij, die over een zodanige zelfredzaamheid beschikken dat zij niet in staat zijn zonder begeleiding het park en/of de attracties te bezoeken. Bied snel mee op een dagje uit en wie weet ga jij straks voor 1 euro naar Amusementspark Tivoli of ander dagje uit.

Bezoekers met een handicap mogen max. Parkeren - 2,00 per auto, bliksem stunt tarief - 7,50.p. Wil je het liefst gelijk naar binnen zonder in de rij bij de kassa te moeten staan? Je internetbrowser wordt niet (meer) ondersteund. Amusementspark Tivoli heeft meer dan dertig super leuke attracties en speeltoestellen. Tip: neem zwemkleding en een handdoek mee als je niet de hele dag in natte kleren wilt lopen. En als het nog spannender kan neem je een kijkje in spookhuis 'Het Griezelbos'. Bestel dan online je toegangskaarten en profiteer van korting per kaartje!

Winter Tivoli, kom ook in de winter spelen en genieten van diverse shows en activiteiten. Als het regent kun je bij Amusementspark Tivoli gewoon doorspelen in binnenspeeltuin 'Fun City'. Regent het juist niet en heb je wel zin in wat verfrissende spetters? Ontdek Winter Tivoli, tivoli's Carnavalsfestijn, kom verkleed feestvieren tijdens Carnaval! In dit speelparadijs met klim- en klautertoestellen, touwbruggen en ballenbakken kun je je hart ophalen. Maak hieronder je keuze door op de afbeelding te klikken: Bezoekers met een beperking - 8,75.p. Spring, jump en vlieg door de lucht op de trampolines of voel de wind door je haren in de zweefmolen. Maar probeer ze gerust nog eens uit om te kijken of ze nu wel werken.