kortingen mastercard

de banken klasseren hun kredietkaarten in 3 categorien: de klassieke kredietkaarten met een jaarlijkse kost van 0 tot 30 en een gebruikslimiet van.000. Erg handig aangezien u geen cash geld op zak moet hebben. Studenten hebben ook hun, visa of Mastercard kredietkaart, vaak met een beperkte uitgavelimiet. Diesel, euro95, korting 15 cent/L, korting 17 cent/L, betalingsmogelijkheden. Dan kunt u het pakket tot 14 dagen volledig gratis retourneren via de webshop of ruilen in een van onze winkels. Voor elke kaart vindt u een fiche met gedetailleerde informatie over de kosten en de specifieke voordelen, zoals kortingen op sommige uitgaven voor brandstof of reizen, en zelfs cash kortingen op uw aankopen. Wij volgen de nieuwste trends op de voet en vertalen die onmiddellijk naar onze collecties. Zowel de zomertrends als de wintertrends komen uitgebreid aan bod. De verschillen tussen de kredietkaarten situeren zich op vlak van het bedrag dat u maandelijks kan besteden of de limiet die gaat van 750 tot onbeperkt in sommige gevallen, of voor opties zoals verzekeringen voor aankopen, reizen, diefstal of bagage. Een gedreven team staat steeds voor u klaar met advies op maat in een van onze winkels in Roeselare, Brugge of Kuurne.

Home - Priceless Specialskortingen mastercard

Travel Card, mTC Card, pINPas. 4e voordeel: vrijwel overal reizen zonder cash geld op zak en over een reserve beschikken voor noodgevallen. Is het item toch niet volledig zoals verwacht? Bent u op zoek naar een outfit voor een alledaagse gelegenheid of een stijlvol evenement? Wij staan 7/7 klaar om u te helpen met uw shopervaring. Hoe de kredietkaarten van Visa en MasterCard vergelijken? Snelle keuze voor gebruik: De kredietkaarten bieden tot 3 cash kortingen op uw aankopen en verzekeringen om aankopen te beschermen en tegen fraude op internet.

Zalando kortingen december 2019
Goosecraft kortingen

De kredietkaart in de kijker : De kredietkaart MasterCard van Cofidis, exclusief : gratis geldopname in Belgi en het buitenland! Gedurende uw vakanties kan uw kredietkaart erg handig zijn om bijvoorbeeld de tol op skihal bottrop duitsland de Franse autosnelwegen te betalen, de waarborg voor een huurwagen te regelen of uw hotel- en restaurantkosten te betalen. Doorlopende specials, bekijk alle acties van de doorlopende specials. Een echt voordeel in vergelijking met andere kredietkaarten (reizen, vakantie). Kies vervolgens de kaart die u bevalt en bestel ze online, ongeacht bij welke bank u momenteel klant bent! U kan een kredietkaart bekomen zonder een bankrekening te hebben bij deze bank. Deze banken zijn soms soepeler om u een kredietkaart te bezorgen en laten ook, indien nodig, een afbetaling op krediet toe van uw uitgaven. Aarzel niet om ons te contacteren. Lees meer, ontvang de beste aanbiedingen als eerste in je mailbox.