planckendael korting gezinsbond

Je klautert bijvoorbeeld over de toppen van de bomen of vaart met een vlot van Afrika naar Europa en terug. Bekijk onze betalingsmogelijkheden in het park. De tuin werd aangelegd tussen runes van de Cistercinzerabdij van Cambron en is afgeschermd van de buitenwereld door een drie kilometer lange muur. Kinderen 3 t/m 11 jaar. Ook het Vogelgebouw en de Hippotopie, waar pelikanen, tapirs, nijlpaarden en beverratten wonen, is meer de moeite waard. 25 jaar 21,50 Parking / Abonnement (Zoo Antwerpen Planckendael) vanaf 85 Bij een bezoek aan Zoo Antwerpen kan je je in tal van parkings in de buurt parkeren aan kortingstarieven.

Meer informatie over rolstoeltoegankelijkheid. Het product is toegevoegd aan de lijst. Die rijdt vanaf de paasvakantie tot eind september: gedurende alle schoolvakantie-, weekend-, feest- en brugdagen.

Bestel je tickets online, wintertarief: vanaf tot en met krijg je 5 korting op een dagticket. In Pairi Daiza word je ongetwijfeld geraakt door alles wat je ziet! Veel plezier ermee, en tot binnenkort op UiTinVlaanderen! Kassa: 25,50* 20,50, noodzakelijke begeleiders bij personen met een handicap. Welk van deze parken is jouw favoriet?

Bellewaerde combineert het beste van twee werelden, je gaat er op safaritocht langs exotische dieren, maar beleeft er tegelijk spannende tijden in de nieuwste attracties. Vanuit Mechelen bereik je Planckendael ook met de Planckendael Express, een bus versierd met de afbeeldingen van schattige olifantenbabys. Toegangsticket) 50,00, b-dagtrip - trein toegang, tarieven, parkingticket 9,00/dag. Meer tonen, minder tonen. Bestel je tickets online en krijg 1,5 euro online korting. Vandaar is het nog ongeveer 900 meter wandelen. Is het niet fantastisch om in een dergelijk domein te lopen midden in een grote stad?

Aan jou de keuze! Personen met een handicap, huur rolstoel: gratis, na reservatie. Met deze unieke code krijg je 20 korting per dagticket bij aankoop van max. Praktisch Embed code Ticket Zoo Antwerpen Wie? Deze benaming past perfect bij de buitengewone tuin van 55 hectare.