kortingskaarten aqua zoo leeuwarden

Personeel Faciliteiten Aanbod Ondanks dat het weer niet echt geweldig was, hebben we genoten van het park. De normale entreeprijs van AquaZoo is voor sommige mensen echter een struikelblok om een bezoek aan dit park in, leeuwarden te brengen. Verder zijn er in AquaZoo allerlei speelplekken met leuke attracties, waar de kinderen zich tussendoor goed kunnen vermaken. Natuurlijk ga je in AquaZoo veel bijzondere dieren ontmoeten.

AquaZoo Friesland is de dierentuin waar u beleeft hoe het is om u echt tussen de dieren te begeven.
U loopt tussen pinguns, wallabies, rode varis en dwergapen.
Aqua Zoo, friesland in het Nederlandse, leeuwarden is een kleine doch leuke dierentuin welke lid is van de Zodiac dierentuinengroep.
Deze dierentuin biedt desondanks wat de naam doet.
Aqua Zoo Leeuwarden korting.

Spaar automatisch punten met Jouw Extra Voordeelkaart! 25 korting, aquaZoo Friesland: Een korting h en m spetterend dagje uit! Prachtig park, we hebben genoten. In de hal zijn leuke souvenirs te koop. Ijsberen achter een dikke glaswand of gaas, zwemmen dicht bij je langs in hun mooie ruime omgeving. Het sluippad of de survival route voor kinderen is geweldig fam. In AquaZoo Friesland beleef je letterlijk en figuurlijk een spetterend dagje uit!