soldaat van oranje kortingsactie

de kassa van de TheaterHangaar. U kunt pas na de pauze de theaterzaal betreden. Soldaat van, oranje doet je beseffen dat vrijheid niet vanzelfsprekend. U betaalt bij onze parkeerwachters 10,00 per parkeerkaart en kunt zowel contant als met pin afrekenen. In verband met de draaiende theaterzaal kunnen laatkomers niet nageplaatst worden. . Het gezinsaanbod is geldig voor de voorstellingen op onderstaande data: donderdag 13 december.00 uur vrijdag 14 december 20:00 uur woensdag 19 december 20:00 uur donderdag 20 december.00 uur vrijdag 21 december.00 uur Klik hier om een van de data te reserveren Het. Prijzen voor kinderen zijn in het gezinsaanbod 39,10 (alle rangen). Parkeren U kunt direct naast de TheaterHangaar parkeren. Verzendkosten per Eventim bestelling: 1,50 voor e-tickets of 2,00 voor verzending per post binnen Nederland.

Verhalen die het waard zijn om door te vertellen. Soldaat van, oranje is beslist een must-see voor elke Nederlander! Bel met Eventim via (lokaal tarief) om uw rolstoelplaats te bespreken.

Word gratis lid, bij deze populaire winkels ontvang je wel exclusieve korting. Dit aanbod is online te boeken via de link of telefonisch via (60 cpm).v.v. TheaterHangaar 1e Mientlaan, katwijk aan Zee, nederland, beleef. De musical vertelt het indrukwekkende verhaal over een Nederlandse verzetsheld tijdens de tweede wereldoorlog. De cadeaukaart is ook verkrijgbaar bij de kassa van de TheaterHangaar. Btw en Eventim servicekosten. De Musical geeft aanleiding om het hier binnen uw kortingscode tastea augustus familie of vriendenkring over te hebben. Zaalplattegrond Op de plattegrond ziet u de zaalindeling met de diverse rangen.