collectiviteitskorting czdirect

ook nog 2 korting krijgen als je het bedrag op jaarbasis betaalt. Deze basisverzekering vergoedt alle gecontracteerde kortingscode van gils automotive zorg en vergoedt tevens alle niet door CZ gecontracteerde zorg tot een redelijke marktprijs. De Zorg-op-maatpolis vergoedt alle gecontracteerde zorg en betaalt wat betreft niet gecontracteerde zorg de kosten tot 75 voor het gemiddelde gecontracteerde tarief. Een collectieve korting aanvragen op de CZ zorgverzekering kan alleen met behulp van een Kamer van Koophandel nummer. Er zijn 19 servicekantoren in Zeeland, Zuid-Holland, Noord-Brabant en Limburg. Mooie kortingen en aanbiedingen, we zijn er ook voor je als je gén zorg nodig hebt.

CZ collectief voor uw organisatie, wilt u als werkgever meer informatie over een CZ collectief voor uw organisatie? Iedereen die werkzaam is in uw organisatie kan deelnemen. CZdirect, zoals Start, Basic, Extra of Tand?

Om deze reden willen ze de zorgverzekering betaalbaar houden. Voor de naturapolis CZ Zorg-op-Maat korting metropolis antwerpen en de restitutiepolis Zorgkeuzepolis betaal je respectievelijk 116,06 en 122,43 per maand bij een eigen risico van 385 en ná aftrek van 7 collectiviteitskorting. Je vindt dan de opties die er zijn voor andere collectieven binnen het CZ concern. Heb je ook een aanvullende verzekering van. Vraag uw werkgever naar het collectiviteitsnummer en vergelijk de pakketten. Het is een zorgverzekeraar zonder winstoogmerk. CZ collectief voor mijn organisatie. CZ collectief voor ZZP-ers / ondernemers. Vind collectiviteitsnummer, collectiviteitskorting aanvragen?

Collectiviteitskorting Alle collectiviteitskortingen
Treinpakkers: Superdal Dagkaart 2 personen (.p.)
Korting, januari 2019 vouchers printenbind