korting drents museum anwb

te gaan. Utrecht (20 beoordelingen bezoek het Spoorwegmuseum in Utrecht en zet een stap terug in de tijd. In 2008 was hier het beroemde Terracotta Leger. Ervaar hoe het is om niet te kunnen zien in het muZIEum in Nijmegen. Dit is een boomstamkano die in 1955 werd gevonden. Het Rijksmuseum met korting bezoeken is ook zeker een aanrader!

In én van Amsterdams mooiste grachtenhuizen kun je kennismaken met de familie Cromhout. Prinses van Zweeloo, in 1952 werd het graf van een vooraanstaande vrouw ontdekt. Het Drents Museum had als eerste museum in Nederland deze collectie in huis en behaalde daar toen ook recordaantal bezoekers mee. Het bestaat uit een binnen- en buitenmuseum. Of het nu om kunst gaat, historie, wetenschap of wereldkunde: in Nederland is er op het gebied van musea genoeg te doen en te beleven! Ze gebruikten de vuistbijl bij de slacht van het wild dat ze al gedood hadden.

Drents Museum, een leuk dagje uit Met korting naar het museum, aNWB Entreebewijzen met korting, anwb Met korting naar Airborne, museum, hartenstein, anwb

De collectie is verdeeld in een gedeelte over de mensen en in een gedeelte over het land en het landschap. De kortingsacties worden dagelijks geüpdatet, dus zijn altijd actueel! Afrika MuseumGezin met kinderen (7 -14)Jongeren (15 - 21)SeniorenGroep kinderenGroep volwassenenFamilie (jong en oud)Rolstoel vriendelijkEducatiefMusea. In het oude gedeelte van het Drents Museum vind je de Archeologie collectie. Naar het museum hoeft helemaal niet zo duur te zijn! Schiphol (5 beoordelingen de Schiphol Experience (voorheen Schiphol Behind the Scenes) laat zien wat er allemaal wel niet gebeurt op een luchthaven. Tot 50 korting, brugge (0 beoordelingen bezoek dit jaar de tijdelijke tentoonstelling Mummies in Bruges Secrets of Ancient Egypt in Xpo Center Bruges (site Oud Sint-Jan in Brugge).