kortingsbon kidzcity utrecht

voelen. NapPas heeft een breed aanbod aan parken door heel Nederland, dus dit betekent dat er keuze genoeg. De attracties voldoen niet alleen aan de strengste veiligheidseisen, maar ook aan de verwachting van de hedendaagse jeugd. Geef een oordeel per criterium, sfeer is niet beoordeeld, prijs/kwaliteitverhouding is niet beoordeeld. Voor de echte durfals is er veel meer spannends te doen dan de ballenbak, denk hierbij aan lasergame, timekeeper, de zweefmolen en botsautos. Je raakt niet uitgespeeld! Een gave, spannende attractie voor de kinderen!

Nog nooit zag je zon mooie lichtgevende draaimolen, hij springt je zeker in het oog bij een bezoek aan de kinderspeeltuin. Naderhand is er tevens alle ruimte in het restaurant om te tafelen en de grootste honger te stillen met allerlei lekkers. Is er een ongelukje gebeurd of iets kwijtgeraakt tijdens je bezoek? Voor jong en oud, bij Kidzcity zijn de spannendste, origineelste en leukste attracties te vinden die je je maar kunt voorstellen.

Klik om de korting voor. KidZcity en voor andere uitjes in, utrecht te bekijken. Volg onderstaande stappen en ga voordelig naar Indoor Speeltuin. Klik op de kortingsbon.

Zo is KidzCity niet alleen voor kinderen, maar ook voor ouderen om even achterover te leunen in een stoel. KidZCity beschikt over ehbo en videobewaking. Als je op de website klikt of op de website navigeert, ga je ermee akkoord dat we op en buiten Facebook informatie verzamelen via cookies. Uiteraard zit er een ehbo dienst in het gebouw en zijn er cameras aanwezig voor als er iets geks gebeurd met je spullen. Mooiste indoor attractiepark, alle attracties en terrassen staan overzichtelijk opgesteld, waardoor toezicht in het pretpark door begeleiders en onze medewerkers uiterst gemakkelijk. KidZCity is een indoor speeltuin om je ogen bij uit te kijken, de kinderen zullen echt hun best doen om al klimmend in het speelkasteel te komen. Geef je beoordeling, titel is niet ingevuld, toelichting is niet ingevuld. U ontvangt met de NapPas niet alleen korting op KidZcity, maar ook op andere leuke dagjes uit. Kom dan naar KidZCity Utrecht.

Tuinen van appeltern kortingsbonnen, E cig4u kortingsbon, Top1toys kortingsbon, Bushcraftshop kortingsbon,